Monday, 16 July 2012

alhamdulilah :-)

assalamualaikum :-)
ya ALLAH dah bersawang aku nyer blog nie..hehehehe..
lama giler aku tinggalkan blog kesygan aku nie..
skrang ni aku ngah CUTI SEMESTER..hahahaha...
aman giler hidup aku dr sebarang assgmnt or test :-)
aku dok lepak jer kat umah..x koje pon :-(
nmpk sngat aku malas kan..hehehe...

RESULT aku dah keluar...syukur syukur yg teramat sangat..
aku lulus ngan jayanya...terima kasih kpd pensyarah dan kengkawan yang bnyk membantu aku..
first time aku dapat pointer yg gempak..masa kat poli dulu pon setakat cukup2 mkn jer...
so, aku berazam akan kekalkan prestasi aku ini..insyaALLAH..doakan aku...
paling best subject ANATOMY & FISIOLOGY  (biology)  yg aku x bleh GO ON tu aku dapat A...syukur sesangat..alhamdulilah..


ini khas utk insan yg aku sayang seikhlas hati :-)


Cuba kau ingat kembali
Masa lalu
Kasihku teguh buatmu
Walaupun terluka namun ku bersabar
Dan masih menyayangi

x payah nak jiwang sngat la ooiiiii....
ok la..nnt aku hapdate lagi taw..
bye uolssss..
lot of love from me to uolssss