Friday, 25 April 2014

~sila berfikir secara positif~

assalamualaikum w.b.t
sila tlong aku amik penyapu sawang sat..nak buang sawang2 yang dah penuh kat blog ni..hehehehe
nmpk dah kemalasan nyer di situ...

ok tajuk entri ialah SILA BERFIKIR SECARA POSITIF
apakah itu? ntahhhh aku pon x taw..hahahaha...
saje gatai2 tangan nak letak tajuk entri mcm tu..kihkihkih

sebenaq nya aku telah mengutarakan satu soalan kepada my group kat fb..aku mencari jawapan tp masih tidak membuatkan aku berpuas hati...im still looking + searching answer that can make me feel satisfied..
soalannya ialah :

salah satu pembentukan punggung @ buntut kita ini dipengaruhi oleh sukan yang kita ceburi..mohon pencerahan yang sahih..

feedback yg aku dapat:
ade yg mengatakan faktor pemakanan dan faktor jenis latihan yang dilakukan mempengaruhi pembentukan..
aku bgtaw adakah faktor baka..tp the answer is not sure...

others feedback:
perlukan isu ini dibincangkan disini...
aku jawab:
dh cari kat internet, tp mendapat jalan buntu..mgkin kawan2 ada jwpn yg sahih dan bleh membantu
other feedbak:
isu ini adalah sensitif..bukak group lain klau nak sembang pasal 18sx

aku terus mcm terkedu, pe yg cuba disampaikan disini???hahahaha..aku jem + blank...aku malas nak amik port sngat la..aku terus delete post tu..kang jadi bergaduh plak..x cukup lagi yg kes bergaduh yang x settle smpai hari ni..aduh mcm2 hal..
tp aku pon terfikir, x bleh ke depa berfikir secara positif dahulu..ni main nak hentam org je jew..awat nyer? buntut deme tu besor, lebor,tonggek sngat ke sampai nak touching x tentu kira..awat depa tak amik benda ni positif?? soalan kot..aku tanya ngan budi bahasa, ayat siap berlapik lagi tu...sebelum ni klau de yg post soklan yg berunsurkan akademik + sukan tp 18sx bleh plak jwb ngan baiknya..but then bila soklan aku kne getah plak..aduhhhhh...mcm2 hal...sila abaikan :-)

aku masih lg berada didalam mood yg terasa mcm nak marah..hahaha..berfikirlah secara positif dahulu sblum hampa maen komen x tentu kira...aku ni mencari jawapan..dah tu aku nak post kat group mne? mgkin aku leh tanya kat group pendidikan awal kanak-kanak kot..x pon kat group pendidikan math dan sains...mgkin diorg bleh bagi jawapan yang berunsurkan sukan di sini..sapa taw kan, dak PAKK ngan MATH bleh jwb soklan aku...huh!!!!

ok la sila abaikan aku ni..jom smbung fokus wat asimen yg bertimbun + berlambak2 ni..kihkihkih
take care uolsss baca luahan  hati aku ni..k daaaa