Wednesday, 20 August 2014

~ frEe~

yuhuuuuu....
Assalamualaikum w.b.t uolsss
nmpk x tajuk entri ni..
~frEe~

tolong jgn tertipu erk...aku kat ofis ni dah bleh tido dh...hehehehe....so, kira free la..dok opis asik makan..makan...makan dan makan...
alhamdulilah, rezeki ALLAH tu x siapa yg taw..
minggu ni MAKANAN aku telah di taja @ belanja oleh kkak opis :-)
hahahaha....
dengan alasan aku student praktikal, x de gaji...hehehehe
terima kasih kak ika, kak oin ngan kak ku reen sbb belanja makan pagi ngan tghari..hihihi
jimat-jimat..hehehehe...
sonok giler hidup aku kan...hahaha
tp tu semua hanya berlaku bila aku TERLUPA @ BUAT-BUAT LUPA tentang LAPORAN AKHIR aku!!!!
cait..cait..ciuttt!!!!!
tahap kemalasan melanda hidup aku yg tgh beronok-ronok makan...hahahaha
kne anta seminggu slepas tamat LI..so, hohoho...pulun bagai...
padahal banyak AUTA dr FAKTA....hihihi
(opsss rahsia dlm kelambu ni..shuuuuu diam)

ok la, konon nyer aku ni nak fokus wat report la..nnt 2 aku hadpate lg :-)
take uolss...

Tuesday, 19 August 2014

~penghujung Latihan Industri~


Assalamualaikum w.b.t
holaaa warga blogger yg sedang membaca, yang mungkin akan membaca ataupon yg x akan membaca entri aku ni..hahaha
moga semuanya berada didalam lindungan NYA..amin :-)
nmpknya bulan RAYA semakin hampir ke penghujung nya..
begitu juga ngan LATIHAN INDUSTRI aku..yehaaaa..yabedabedoooo....
so 22 ogos ni aku abis praktikal...rasa macam x sabar jer (hahahaha..gelak jahat!!!)
kau ada?kau ada..x de kan..hehehehe

ok la, aku sebenaq nya nak citer pe yg aku dah "rosakkan" sepanjang aku ber LI ni..hehehe

 VOLUNTEERS ON WHEEL (BERBUKA PUASA)
ni program berbuka puasa di Kompleks Manabiul'lum di Batu 10, lekir...program ni turut di sertai oleh VIOS TUNER manjung (geng kete beb)..sebanyak 20 biji kete on call ari tu..so, semua peserta di "red karpet" kan untuk menumpang pemandu-pemandu kete vios ni..wa cakap sama lu..memang cun la depa MAKE UP kete tu...hihihi...tp aku x tumpang pon..naek kete sendiri sebab kompleks tu dah dekat ngan umah aku..so, x yah nak PATAH BALIK g opis...waaaaaaa x sempat nak ngorat abg kete vios sorang..mana la taw melekat (jodoh itu milik kita)..acececeh...

nah, blanja gambar sekeping



aku rasa malu..adik-adik tu umur muda lagi dah jadi hafiz ngan hafizah..masyaALLAH...aku ni ngaji pon x betul ntah idak..sedih :-(
tudung adik2 tu..ya ALLAH, sejuk mata aku ni nengok nyer..siap ber niqab...klau ckp ngan aku ni..lemah lembut...moga mereka semua dan aku ni berjaya di dunia dan akhirat sana..amin..amin..amin..


JAMUAN RAYA BANGUNAN DAN JAMUAN RAYA DI JABATAN BELIA DAN SUKAN NEGERI PERAK
 yg ni x de gambaq..hahaha..aku ni asik makan..makan..makan dan makan...hihihi..nmpk x "kebuncitan" nya di situ?? program ni aku x amik port pon..just amik port tang "bawak perut" jer..hihihi...

MEETING..MEETING...DAN MEETING
agak banyak la meeting yg kne attend dan minit mesyuarat...x pe la, dah mcm S/U plak kan..hahaha
aku de soklan cepu gangsa...meeting ngan politik memang x bleh dipisahkan erk???hahahaha
ok, sila abaikan soklan yg x masuk final exam ni..

BENGKEL ASAS SENAMROBIK
yg ni klau ikot tarikh 23 ogos ni..tp not sure lg mcm mana..ase nyer tarikh nyer akan dipinda lg...well, preparation nyer dah beres...

PLS OKU & i-TALENT
ni aku baru abis meeting td ngan PPD,JKM dan SEKOLAH (lupa dh skolah apa td)..walaupon aku dh abis praktikal...insyaALLAH aku akan turun tuk bantu vs support mana yg bleh...

BENGKEL WOMEN'S FITNESS AND WELLNESS
big program..insyaALLAH..akan diadakan pada 31 ogos..dan aku wajib turun...hihihi..akan dibuat kat LUMUT INTERNATIONAL YATCH CLUB...so, dalam progress lg set up semua...so ni la yg aku akan masukkan dalam report aku...doakan semua nya  ok2 belaka erk..

p/s: mak jemah x tgk makcik2 yg join bengkel ni..vogue the vass ngan body tiptop..make up jgn cite la..kalah aku yg anak dara ni..aiseymen..tercabar kewibawaan aku!!!!

ok la..ni geng aku kat tempat LI...

ida (praktikal dr UPM) ngan kak oin

bos, kak ika, ida, kak ku reen ngan en zamri


love u !!!!

ok la..cukup la aku membebel kat blog nie..ade masa aku hapdate lg :-)
x sabar nak abis LI tp pada masa yg sama aku rasa sedih..
team aku LI ni memang sporting beb..banyak bantu aku..bagi tunjuk ajar ngan sokongan...

TERIMA KASIH kepada they olss yg setia bersama ngan aku sepanjang aku "merosakkan" department deme..moga ikatan yg terbina diberkati dan berkekalan hingga ke JANNAH..amin :-)

bye uolss, take care...
amaran!!! jgn tertipu dgn camera 360..hahaha