Tuesday, 30 December 2014

~siapa yg bersalah?~

Assalamualaikum...

alhamdulilah..done first paper yang sangat memeningkan kepala otak...hihihi
ade kisah duka lara disebalik first paper...
kome semua nak taw dak?
aku engatkan first paper aku PSIKOLOGI SUKAN...tetapi ternyata percaturan aku itu silap..first paper aku TEKNOLOGI KEJURULATIHAN..
walawehhh, padahal esok kul 9 pagi nak exam..malam ni kul 10 aku tgk slip exam...rupa2 nye paper teknologi dulu..nahhh amik kau, memula tu aku gelabah..jantung aku dupdapdupdap....
tp cool lg boleh makan berger benjo + air kopi ais :-)

so far alhamdulilah aku boleh jawab paper dengan baik...alhamdulilah :-)
so kepada mengkome semua..klau nak exam tu better wat double check tgk slip exam taw...
jgn jadi mcm aku..esok nak exam, mlm ni baru nak tgk..konon-konon mcm taw dah esok exam paper ape...

menjadi pengajaran pada aku ni...next time jgn ambil mudah..

p/s: nmpk sngat aku x prepare nak exam kan..hishhh!!!!
mood ke laut bila kat fb ngan wasap asik naik gmbr banjir di kg halaman...



percayalah
dalam kedukaan, kesedihan dan kesusahan yang ALLAH beri..
sebenarnya DIA nak kasi kita sesuatu yang sangat BERHARGA dihadapan sana..
amin :-)

Saturday, 27 December 2014

kompang di palu..blablabla

Assalamualaikum..
kompang dipalu..pengantin baru..
duduk bersanding tersipu malu
kompang dipalu..pengantin malu
moga bahagia ke anak cucu

hamboiii kau...hahahaha

# ucapan
selamat pengantin baru..moga berbahagia hingga ke jannah..
semoga ALLAH memberkati kamu dan mencurahkan berkat ke atas kamu dan mempersatukan kamu berdua  dalam kebaikan..amin :-)



# utk diri sendiri

this is my journey, be and keep strong and trust Him




ya ALLAH ya TUHAN ku,  kurniakan rahmat kepada pengantin (suami isteri) agar kekal abadi, aman damai yang berkekalan di alam rumahtangga, sihat walafiat, dimurahkan rezeki dan dilanjutkan usia dengan mendapat zuriat yang soleh dan solehah serta mendapat syafaat dari junujungan besar Nabi Muhammad saw.

# fokus on final exam..

Sunday, 14 December 2014

~nothing~2

Assalamualaikum :-)



aku dah redha..ALLAH tahu apa yg terbaik untuk aku.. 
bulan 12 adalah bulan yang mendebarkan aku..penyatuan dua hati yg tak mungkin aku miliki...
akhirnya, aku dapat taw the real "save the date" kau tu...
walaupon perit, aku redha...
aku doakan kebahagian sentiasa mengiringi setiap langkah kalian...amin

-28/12/2014 -