Thursday, 13 June 2013

~ kasihanilah daku~

assalamualaikum dan salam sejahtera uolsss...
ok aku sihat jer...final exam???
ohhhh ada lg 2 paper....tp mcm rasa dah x de exam jer..kihkihkih :-)
td aku g jenjalan kat zalora...apeeee???? kasut tu dah turun harga....hahahaha
so, sangat dan teramat sangat la nak excited nyah...tp tu skadar excited jer....
no money no talk...dan aku x de la sedih sangat klau x dapat beli kasut nie....
sbnr nya duit saku aku yg kkak aku bagi bulan ni ade lagi ...ok je nak beli kasut nie...tp aku rasa baik x yah membazir kan???
x brape nak penting sangat pon...ohhhhh :-)

ok la, tgk la kasut yg bagi aku laaa (org lain aku x taw ler) santekkkk dan berjaya wat aku kebek-kebek (ulang-tayang) smpai berkali-kali :-)



ok..kesimpulannya, aku kne cari 'anak tok imam' ( bakal suami ku) yang tinggi laaa:-)
bru bleh pakai tinggi2 nie..kihkihkih...
copsss lupa nak mention harga
harga asal : RM 109.90
selepas discount kat zalora: RM 66.90

p/s: musykil gak aku..btol ke harga kasut ni smpai beratus2, pas tu discount, harga jatuh mendadak...hurmmmm :-)

ok la..aku nak tdow, amik ilham..sok exam kul 2.30 ptg :-)
subjek HUMAN MOVEMENT (biology lagi)....ayoyoyoyo

anak buah aku ramai (bunyi mcm ramai je anak buah, padahal??)  yang demam..x kebah2 walaupon dah makan ubat..so, mintak kawan2 doakan  agar kita semua diberikan kesihatan yang baik, rezeki yang berpanjangan serta diredhai oleh NYA..amin :-)
tatata

Saturday, 8 June 2013

~free gift~


assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
hahahha..aku just nak bgatw..
aku de beli something pas tu dpt free gift...hahahaha
memula aku nak beli benda lain..tp pas tgk benda tu dpt free gift, terus aku beli..hahahaha
memang kita akan lebih teruja utk beli barang yg dpt free gift berbanding yg x dpat free gift kan?
(aku ler tu)..hahahaha...
ni la benda yang aku beli tu....taraaaa

p/s: engatkan dpt free gift yg vogue laaa...rupa2 nyer :-)






psstt..paling comey sampai ari ni aku beli biskut nie..aku x mkn2 pon lg...kotak pensil tu pon aku x bukak lg..hahahaha....

ok la, next time klau aku beli brg dpt free gift aku bgtaw erk...

p/s: dgr la lagu kat blog aku..korea mari maa.....ni la lagu k-pop yg aku suka...suka je la, tp x fanatik sangat :-)

~c-clown, far away~

Friday, 7 June 2013

~final exam~

assalamualaikum...
yuhuuuuuu mood exam dah..hahahaha...
poyo je padahal dah 2 paper dah selamat...
x taw la selamat ke mana..ke langit atau ke tong sampah...hahahaha...
harap2 ke langit nan indah ler...
ok, aku de lagi 4 paper....so, kne struggle lg..bnyk tdow kot dr study...
pemalas!!!!!
esok nak exam..malam kang bru terkial2 nak bukak buku...hohoho

p/s: minggu exam ni kekadang badan aku panas mcm nak demam...tp aku x layan pon..buat badak sumbu jer...and aku kuat makan...hahahha....meggi aku dah abis...yuhuuuuuu...akhirnya berjaya jugak megi aku habis..tiap2 sem keje aku asik bwk balik megi jer..sem ni x de dah....ahahhahahaha

uolsss doakan aku bleh jwb exam ngan jaya nyer...dan doakan aku dan rakan  dapat merasai suasana pembelajaran yang berbeza sem depan...aku harap sangat :-)

ya ALLAH, andai ini yang terbaik buat hambaMU, permudahkanlah urusan ini..amin :-)


aku ler tu..banyak tidow dr study