Thursday, 13 December 2012

~silEnt modE~







tak pernahkah kau sedari
akulah yang kau sakiti
kau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari
TUHAN tolong aku
hapuskan rasa cintaku
aku pun ingin bahagia
walau tak bersama dia


susah sangat ke kita nak lepas kan seseorang tu pergi dari hati kita?







Wednesday, 5 December 2012

~selamat pengantin baru~

assalamualaikum smuaaa....smile :-)

jom ikot aku nyanyi jom..

slamat, pengantin baru..
slamat berbahgia.
selamat ke anak cucu
slamat sejahtera...

1/12/2012..my senior kawen kat kg bahagia,teluk intan perak....
memula aku x mau pegi cbb kaki aku injured..tp lepas dipujuk rayu oleh kak nani dan kak lela..
akhirnya aku mengalah..tp bersyarat gituuuu..klau org sakit tu pegi..aku x pegi...
alhamdulilah..die x g..hahahaha..(gelak jahat)....

memula tu aku x taw nak pakai apa...maklum ler, aku kat U ni x bwk sngat baju kurung...asik dok pakai baju fakulti ngan t-shirt jer...last2 belek punya belek..aku jumpa kebaya...perhhhh rasa nya dah lama aku x pakai kebaya..

p/s: kak nani ckp "time to vogue"..hahaha

aku seronok sebab dpt jumpa kak nani yg dh smakin chubby...kak lela makin kurus :-)
then, pas pi kenduri..ktorg balik umah aku sat..
lepak2 sat kat umah..then ktorg kuar hang out....
mcm2 yg ktorg share and ngumpat sesama..hehehe
really and really and really miss both of them....

p/s: kekadang apa yg ktorg share tu menyebabkan aku touching, but u know what..i dah x cengeng nak nangis depa dah..kihkihkih...

so kami plan nak pi holiday lagi..dalam bulan 1 masa aku ngah cuti sem..yehaaaaaaa :-)
ok laa..tgk la gambar2 aku yg hot n gojes nie..perhhhhh.....
OVER DOSSS
MENGALAHKAN PENGANTIN!!!!


NAK LAWAN PIPI SAPA LAGI MCM APAM NGAN KAK NANI

KAK LELA GEDIKSSSS
MEREKA DAN KAWAN2 MEREKA












SELAMAT PENGANTIN BARU KAK HAJA...
moga berbahagia smpai ke jannah.....
pas ni aku tggu turn sapa plak..
kak lela or kak nani..hehehehe....
x sabar rasa nya :-)

Monday, 3 December 2012

~gimnastik cheerleaders UPSI~



assalamualaikum....
aku makin sihat dan sihat dan sihat..harap kome semua pon makin sihat dan sihat dan sihat....
lihat la tajuk entri aku...
taraaaaa........



alhamdulilah...berkat latihan dan tunjuk ajar dr lecturer ngan kengkawan..well group aku jadi johan la beb...so, keterujaan yang teramat sangat.... tuhan je taw betapa aku melompat2 dan terkinja2 masa diumumkan pemenang...
semua skali ada 11 group...kelas aku anta 3 group...
group 1, group aku..ktorg combine lelaki dan perempuan..group 2, group smua dak lelaki dan group 3, semua gegurls...
at the end, group gegurl dpt no 4 and group boboy dpt no 2...
masa diumumkan group aku menang..depa semua pi lambung lecturer ktorg..hahaha
tp aku xjoin la lambung tu..lecturer ktorg lelaki...

sumpah aku rasa keje keras ktorg tu semua berbaloi...kesakitan selepas training yang dialami hilang mcm tu jer...
so, ni aku kasi kome smua tgk pic2 masa malam pertandingan :-)






cari lah yg mana 1 aku..








lect EN EZZAD GHUZALAN..masa pengumuman ktorg semua dapat A..

ABID dan ELLISA
aku dan adik :-)
depa ada wat video, tp aku malas nak haplod cbb sumpah kelakar masa wat persembahan tu...yg melompat, x tinggi..yg main riben terbelit2..hahahaha
tp syukur x terhingga aku panjatkan pada ALLAH atas rezeki yg diberikan..

serius aku sngat gembira...jgn sangka dah tua bangka x bleh main gimnastik :-)

p/s: tp syg, sblum majlis tamat..ktorg kene wat persembahan lg skali...akhirnya, kaki aku terseliuh beb..tp x teruk sangat..takat sembahyang atas kerusi jugak laa teruknya...hehehehe..tp skrang dah ok..

kat cni aku nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada pensyarah, kwan2 kumpulan dan kwn2 seperjuangan sebab membantu aku dalam gimnastik ni..daripada badan aku ni keras melangit, akhirnya bleh lembut (tp x de la lembut sngat)..hahahaha

ok laa...tu la citer gimnastik cheersleader aku...
k tatatata