Wednesday, 13 May 2015

~ kawan~




semalam kita jadi kawan
kerana kenangan silam

hari ini kita masih berkawan
kerana janji semalam

esok kita terus berkawan 
kerana hari ini kita saling mendoakan

hari-hari mendatang kita akan terus berkawan
kerana esok kita ada azam

tapi andai esok tiada lagi
kita tetap kawan
kawan selamanya dalam kenangan






Monday, 9 February 2015

~alhamdulilah~

assalamualaikum w.b.t
tggu sat erk..nak sapu sawang yang dah berkepul-kepuk ni jap...

(selepas 5 minit)..hahahha
alhamdulilah syukur atas nikmat ya ALLAH bagi..aku masih lg sihat dan bernafas di bumi ini..syukur..

result exam sem 6 dah keluar..yehaaa....keputusan aku tersangat lah baik..diluar jangkaan..ohhh hebat gitu..hehehehe

tp mcm biasa..aku berpegang pada kata-kata

'BANYAK MANA AKU USAHA, BANYAK ITU LAH YANG AKU AKAN DAPAT'



p/s : ucapkan alhamdulilah, syukur kita kepada ALLAH

see u later dear :-)
jaga diri kome semua...

Tuesday, 30 December 2014

~siapa yg bersalah?~

Assalamualaikum...

alhamdulilah..done first paper yang sangat memeningkan kepala otak...hihihi
ade kisah duka lara disebalik first paper...
kome semua nak taw dak?
aku engatkan first paper aku PSIKOLOGI SUKAN...tetapi ternyata percaturan aku itu silap..first paper aku TEKNOLOGI KEJURULATIHAN..
walawehhh, padahal esok kul 9 pagi nak exam..malam ni kul 10 aku tgk slip exam...rupa2 nye paper teknologi dulu..nahhh amik kau, memula tu aku gelabah..jantung aku dupdapdupdap....
tp cool lg boleh makan berger benjo + air kopi ais :-)

so far alhamdulilah aku boleh jawab paper dengan baik...alhamdulilah :-)
so kepada mengkome semua..klau nak exam tu better wat double check tgk slip exam taw...
jgn jadi mcm aku..esok nak exam, mlm ni baru nak tgk..konon-konon mcm taw dah esok exam paper ape...

menjadi pengajaran pada aku ni...next time jgn ambil mudah..

p/s: nmpk sngat aku x prepare nak exam kan..hishhh!!!!
mood ke laut bila kat fb ngan wasap asik naik gmbr banjir di kg halaman...



percayalah
dalam kedukaan, kesedihan dan kesusahan yang ALLAH beri..
sebenarnya DIA nak kasi kita sesuatu yang sangat BERHARGA dihadapan sana..
amin :-)